Rekenen Groep 3

Lente Werkboekje Rekenen Groep 3 1 Juf Julie

Lente Werkboekje Rekenen Groep 3 1 Juf Julie

Rekenen groep 3. welkom op de groep 3 pagina. start met een 5 stappenplan, leer in stappen en haal medailles en diploma’s. of kies een van de spelletjes of oefeningen om bijvoorbeeld plus en minsommen te oefenen. Welkom op de pagina van groep 3! hier vind je alle rekenlessen van groep 3. ik leer je de getallen tot 100, rekenen met dobbelstenen, plussommen en minsommen maken, werken met het rekenrek, verhaaltjessommen maken, ritmisch tellen, klokkijken, meten en nog veel meer! met deze rekenvideo’s wordt rekenen weer een makkie. Junior einstein groep 3: online rekenen precies zoals op school. onbeperkt sommen oefenen. inclusief scorerapport. Oefenboekje voor de citotoetsen eind groep 3 (pdf) voor de toetsen van mei jun. oefenpakket voor de iep toetsen in groep 3. met analyse oefenlinks. van aantal naar getal. mini loco. van getal naar rekenen. mini loco. rekenen met dora tot 10. mini loco. rekenen met lumie tot 10. mini loco. ik kan rekenen tot 12. mini loco. optellen en aftrekken. In de laatste blokken van wig4 voor groep 3 wordt vaak de geldcontext gebruikt om te oefenen met rekenen. dat komt dus ook veel naar voren in de toetsen. maar toen kwam ik erachter dat in de laatste toets, van blok b4, een opdracht zat over geld die in het hele blok níét aan bod was gekomen in het werkboek.

Werkboekje Rekenen Groep 3 Geheimschrift 1 Juf Julie

Werkboekje Rekenen Groep 3 Geheimschrift 1 Juf Julie

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how works test new features press copyright contact us creators. Winterbundel rekenen groep 3; juf lies lies broucker | 1 januari 2021 9 februari 2021 |cijfers,. Oefenblaadjes groep 3. oefenblaadjes voor rekenen en taal. oefenblaadjes naar groep 3.

Werkboekje Splitsen Groep 3 Tot 20 Juf Julie

Werkboekje Splitsen Groep 3 Tot 20 Juf Julie

Erbij Plussommen Rekenen Kleuters Groep 3

nieuw filmpje voor groep 3 rekenen. ik laat je in deze les zien hoe groot een meter is. samen gaan we kijken wat langer of korter is dan een meter. meer info lesvananne.nl op de rekenen splitsen t m 10 met dansjes van super mario. optellen groep 3. bijbehorende oefeningen en werkbladen vind je op de sommenfabriek. meer geordende filmpjes op de sommenfabriek en op

Related image with rekenen groep 3

Related image with rekenen groep 3