Panduan Mengisi Rekod Bacaan Ke Dalam Sistem Iq Nilam 2 0 2021 Youtube

Panduan Mengisi Rekod Bacaan Ke Dalam Sistem Iq Nilam 2 0 2021 Youtube

Panduan Mengisi Rekod Bacaan Ke Dalam Sistem Iq Nilam 2 0 2021 Youtube

Assalamualaikum disertakan panduan bagi murid murid untuk mengisi rekod bacaan ke dalam sistem iq nilam kpm 2.0semoga bermanfaat#iqnilam #kpm. Cara merekod bacaan buku dan bukan buku ke dalam sistem iq nilam kpm menggunakan id delima pada komputer anda.muat turun :1. surat iq nilam kpm t.m. Program nilam online (nadi ilmu amalan membaca) @ iq nilam. makluman untuk para ibu bapa, bermula tahun 2021 ini, semua murid akan mengisi data bacaan nilam masing masing ke dalam sistem iq nilam pada pautan berikut iqnilam.moe.gov.my. anak anak amat digalakkan membaca dalam tempoh pkp ini. Info. on feb 3, 2021. untuk makluman anda, sistem indeks kualiti nilam (iqnilam) telah dibina untuk memudahkan pihak sekolah terutama guru kelas gpm nilam untuk merekod bahan bacaan murid. kini, ibu bapa perlu ambil maklum bahawa bermula 1 februari 2021, bahan bacaan anak anak perlu diredkodkan sendiri di dalam sistem iq nilam secara online. Untuk maklumat kepada para ibu bapa yang masih mempunyai anak di bangku sekolah, bermula tahun 2021 ini, semua murid dan pelajar tidak kira sekolah rendah ataupun menengah, mereka akan mengisi data bacaan nilam masing masing ke dalam sistem iq nilam login pada pautan berikut iqnilam.moe.gov.my. murid dan pelajar amat digalakkan membaca.

Panduan Pengisian Iq Nilam Cuitan Dokter

Panduan Pengisian Iq Nilam Cuitan Dokter

Bermula 20 januari 2021, murid murid digalakkan mengisi data nilam dan bahan bacaan ke dalam sistem indeks kualiti nilam atau dikenali iq nilam. walau bagaimanapun, jika iq nilam menghadapi masalah, anda boleh mengisi di e nilam skts seperti biasa. berikut dikongsikan punca kuasa pelaksanaan iq nilam 2021 dan video tutorial cara pengisiannya. Jika tidak ada apa apa masalah, murid akan terus berada di dalam sistem iq nilam. baca juga : panduan log masuk pelantar pembelajaran delima kpm. cara rekodkan bacaan nilam. murid murid dinasihatkan untuk membuat pengisian rekod bacaan dengan jujur. ibu bapa bolehlah membantu anak anak untuk mengisi maklumat bacaan dari segi teknikalnya. 2. login iq nilam di iqnilam.moe.gov.my guna id delima pelajar. 3. cara isi rekod bacaan selepas log masuk sistem iqnilam. 4. semak rekod bacaan dalam sistem iq nilam. 1. login iq nilam di iqnilam.moe.gov.my guna id delima guru. sama seperti saps guru, anda sebagai guru perlu log masuk sistem iq nilam terlebih dahulu.

Panduan Mengisi Rekod Bacaan Ke Dalam Sistem Iq Nilam 2.0 2021

assalamualaikum disertakan panduan bagi murid murid untuk mengisi rekod bacaan ke dalam sistem iq nilam kpm 2.0 cara mengisi rekod bacaan dalam sistem iq nilam melalui komputer (panduan murid dan ibu bapa) link iq nilam assalamualaikum murid murid hendaklah menonton panduan ini untuk mengisi rekod ke dalam sistem iq nilam. pastikan cara mengisi rekod bacaan dalam sistem iq nilam melalui telefon bimbit (panduan murid dan ibu bapa) link iq nilam panduan mengisi iq nilam 2.0. cara mengisi pelaporan dalam sistem iq nilam. panduan versi flipbook : online.fliphtml5 ezojq eatb #p=18 kredit : cikgu ahmad syadiduddin, gpb ict sk sri video tutorial cara mendaftar masuk ke sistem iq nilam menggunakan id delima ini untuk kegunaan guru dan murid bermula

Related image with panduan mengisi rekod bacaan ke dalam sistem iq nilam 2 0 2021 youtube

Related image with panduan mengisi rekod bacaan ke dalam sistem iq nilam 2 0 2021 youtube