Kunjungan Hormat Ke Atas Aksem

Kunjungan Hormat Ke Atas Aksem

Kunjungan Hormat Ke Atas Aksem

Kunjungan hormat ke atas aksem. july 17, 2019 blogger. strategic thinking – looking in the future. november 6, 2019 blogger. leave a reply cancel reply. 🏼tempat : pejabat aksem perlis pengarah agensi antidadah kebangsaan (aadk) perlis, tuan khairul anwar bin ahmad telah membuat kunjungan hormat ke atas dsp rodzi bin abu hassan, komander agensi kawalan sempadan malaysia (aksem) perlis pada. Kunjungan hormat ke atas aksem july 17, 2019 article , blog , courtesy visit blogger pada 16 julai 2019, penasihat, datuk dr. leow chee seng bersama pengarah urusan, dr. vincent leong telah mengadakan kunjungan hormat ke atas agensi kawalan sempadan malaysia yang dihadiri oleh dato’ shaharuddin bin abu sohot (ketua pengarah aksem). Kunjung hormat mkn ke atas suk perak. 30 disember 2019. 13 januari 2020. pada 27 disember 2019 yang berusaha tuan khairul ridzuan bin haji mat said, pengarah majlis keselamatan negara negeri perak telah mengadakan kunjungan hormat ke atas yang berhormat dato’ ahmad suaidi bin abdul rahim, setiausaha kerajaan (suk) negeri perak yang baharu. Kunjungan hormat ke atas mardi february 19, 2019 blog blogger pada 18 febuary 2019, penasihat humanology sdn bhd , datuk dr. leow chee seng , dan pengarah urusan, dr. vincent leong telah mengadakan kunjungan hormat ke atas mardi dan dihadiri oleh timbalan pengarah program latihan dan kompetensi pusat pengurusan sumber manusia, encik kamarul. 🏼tempat : pejabat aksem perlis pengarah agensi antidadah kebangsaan (aadk) perlis, tuan khairul anwar bin ahmad telah membuat kunjungan hormat ke atas dsp rodzi bin abu hassan, komander agensi kawalan sempadan malaysia (aksem) perlis pada hari ini selain memperkukuhkan lagi hubungan baik antara kedua dua agensi.

Kunjungan Hormat Ke Atas Jabatan Ukur Dan Pemetaan Malaysia

Kunjungan Hormat Ke Atas Jabatan Ukur Dan Pemetaan Malaysia

94 likes, 3 comments parlimen malaysia official (@parlimenmalaysia) on instagram: “kunjungan hormat ke atas yang di pertua dewan rakyat, yb datuk azhar azizan harun oleh ybhg. 87 likes, 0 comments parlimen malaysia official (@parlimenmalaysia) on instagram: “kunjungan hormat ke atas yang di pertua dewan rakyat, yb datuk azhar azizan harun oleh h.e pam…”. Kunjungan hormat ke atas maqis july 10, 2019 article , blog , courtesy visit blogger pada 9 julai 2019, penasihat, datuk dr. leow chee seng dan datuk baharom embi, bersama pengarah urusan, dr. vincent leong telah mengadakan kunjungan hormat ke atas jabatan perkhidmatan kuarantin dan pemeriksaan malaysia yang dihadiri oleh tuan saiful yazan bin.

Kunjungan Hormat Pesuruhjaya Tinggi Brunei Ke Atas Menteri Kanan Pertahanan Malaysia Youtube

Kunjungan Hormat Pesuruhjaya Tinggi Brunei Ke Atas Menteri Kanan Pertahanan Malaysia Youtube

Kunjungan Hormat Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Seri Dr. Noraini Ahmad Ke Atas Yab Mb Pahang

25 februari 2021 kuantan. kunjungan hormat menteri pengajian tinggi, datuk seri dr. noraini ahmad ke atas yab menteri besar pahang, dato sri wan video pilihan: majlis kunjungan hormat persaraan panglima atm ke atas kpn saksikan sedutan majlis kunjungan hormat persaraan alhamdulillah diundang habib umar benhafidz berkunjung hormat ke darul musthofa pada august 2019. kunjungan hormat ptl ke atas kpn kunjungan hormat panglima tentera laut diraja malaysia, laksamana datuk mohd reza mohd sany ke atas buletinbernama duta baharu amerika syarikat ke malaysia, brian d. mcfeeters pada selasa mengadakan kunjungan hormat ke pertubuhan berita nasional kunjungan hormat laksamana tan sri ahmad kamarulzaman bin hj ahmad badaruddin ke atas ketua polis negara di ibu pejabat pdrm di bukit aman. perdana menteri, datuk seri mohd najib tun razak hari ini menerima kunjungan hormat ahli ahli lembaga penasihat pencegahan rasuah, lppr, di pejabatnya selepas majlis tersebut, jen budiman membuat kunjungan hormat kepada panglima tentera darat datuk raja mohammad affandi, panglima angkatan

Related image with kunjungan hormat ke atas aksem

Related image with kunjungan hormat ke atas aksem