Cara Untuk Tambah Dan Buang Pekerja Assist Portal

Cara Untuk Tambah Dan Buang Pekerja Subscribe Guysss Sistem Assist Youtube

Cara Untuk Tambah Dan Buang Pekerja Subscribe Guysss Sistem Assist Youtube

Cara menambah pekerja baru, pekerja asing dan membuang pekerja yang telah berhenti. selamat mencuba :). 2. tekan pada ‘kemaskini’ (update) > ‘tambah pekerja baru (update add new employee) 3. tekan pada ‘pen’ di ruangan action. 4. tekan ‘tambah pekerja baru’ (add new employee) 5. sila isi semua butiran pekerja tersebut dan tekan ‘simpan’ (save) setelah selesai. 6. dibahagian bawah sekali, tekan ‘simpan dan teruskan’ (save. Cara untuk tambah dan buang pekerja (assist portal) ada 60 hari sahaja untuk buat laporan di jabatan perhubungan perusahaan malaysia jika anda dibuang kerja. ramai yang tidak tahu. inilah sebuah perkongsian daripada salah seorang pembaca kami, encik auzan sazali. habis masa 60 hari tamat sudah peluang untuk kes dirujuk ke mahkamah perusahaan. terkubur peluang untuk dapat pampasan 24 bulan gaji. Cara untuk tambah dan buang pekerja subscribe guysss sistem assist portal assist cara membuat caruman socso perkeso dan sip eis user guide for portal assist. Cara mendaftar dan gunakan portal assist perkeso. majikan perlu beralih kepada portal assist perkeso sebelum 31 disember 2019. pada majikan yang belum mendaftar untuk portal assist perkeso, sila ikuti langkah langkah di bawah: bagi mendapatkan username dan kata laluan, anda perlu memuat turun borang permohonan enrolment penggunaan portal assist.

Cara Cara Mendaftar Pekerja Baru Di Portal Assist Perkeso

Cara Cara Mendaftar Pekerja Baru Di Portal Assist Perkeso

Cara mendaftar dan gunakan portal assist perkeso. trainees2013 socso borang tambah pekerja. cara untuk tambah dan buang pekerja assist portal . Ajar pekerja untuk membuat keputusan yang lebih baik pada masa akan datang. tetapi jangan melemahkan kepercayaan mereka terhadap kecekapan peribadi mereka dan dalam kepercayaan, sokongan, dan kelulusan mereka. anda tidak menggalakkan pemberdayaan pekerja untuk masa depan. pengurus gagal menyediakan rangka kerja strategik. Cara nak buang nama pekerja dalam syarikat. cara untuk tambah dan buang pekerja subscribe guysss sistem assist . tips temuduga info kerjaya swasta dan.

Cara Untuk Tambah Dan Buang Pekerja Subscribe Guysss (sistem Assist)

cara menambah pekerja baru, pekerja asing dan membuang pekerja yang telah berhenti. selamat mencuba 🙂 socso youtu.be bof udkdzjy cara untuk membayar sip youtu.be k8z7hjjpnag cara untuk tambah dan buang pekerja anda boleh mengemaskini perkara berikut, kemaskini nama pekerja, ic pekerja, tarikh mula kerja dan sebagainya. selamat mencuba 🙂 ini adalah cara cara untuk membuat bayaran caruman sip menggunakan portal assist. selamat mencuba :). this english perkeso assist video guide you on everything you need to know on the new perkeso assist for socso submission, eis, foreign worker ei scheme, perkeso, how to add resigned date for employee for socso. url: assist.perkeso.gov.my employer login. 新的assist portal 2019 包含了socso eis ei scheme。 【這週5輕淞聊稅提前發佈~ 解決你們的問題比較重要】 雖然socso死推你們去用assist,但想必大家到 如何上perkeso网页把员工加入公司中若雇主要申请雇佣津贴,必须在perkeso的assist网页把员工加入到公司的员工名单,才能再penjana kerjaya网页提出申请. how to submit socso contribution with assist portal. the kwsp employer contribution page has been redesigned. in case you find the navigation troublesome, i hereby provide a short guide. if you like the video,

Related image with cara untuk tambah dan buang pekerja assist portal

Related image with cara untuk tambah dan buang pekerja assist portal