Cara Rekod Kehadiran Peserta Di Splkpm

Cara Rekod Kehadiran Peserta Di Splkpm Youtube

Cara Rekod Kehadiran Peserta Di Splkpm Youtube

Cara rekod kehadiran peserta di splkpm. cara login splkpm 2021 sistem pengurusan latihan (modul individu). apa itu splkpm? panduan buat guru atau pengguna yang ingin log masuk di splkpm. untuk makluman, sistem pengurusan latihan kementerian pendidikan (splkpm) atau dahulu dikenali sebagai splg kpm adalah sistem yang digunakan oleh guru untuk mendaftarkan kursus dan latihan. splkpm. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how works test new features press copyright contact us creators. Cara login splkpm individu, rekod e pembelajaran, webinar, ulasan buku pelaporan ldp & mata kredit. pegawai yang berkhidmat di bahagian jpn kolej matrikulasi institut pendidikan guru bahagian teknologi pendidikan negeri dan ppd perlu mengemaskini profil masing menerusi pangkalan data spl kpm. Selaras dengan pekeliling perkhidmatan kpm bil. 4 2014, kehadiran kursus hendaklah direkodkan ke dalam sistem pengurusan latihan (spl) kpm. rekod kehadiran termasuklah aktiviti ldp pembangunan profesionalisme berterusan (ppb) yang dijalankan di luar kpm. guru, pegawai dan anggota pelaksana perlu masukkan rekod untuk mengesahkan kehadiran. Cara login splkpm modul individu (sistem pengurusan latihan) selaras dengan pekeliling perkhidmatan bilangan 6 tahun 2005: dasar latihan sumber manusia sektor awam (dlsmsa) dan surat pekeliling perkhidmatan bilangan 2 tahun 2005: pelaksanaan pelan latihan sumber manusia sektor awam, kementerian perlu merancang program pembangunan sumber manusia berteraskan pembangunan kompetensi dan.

Cara Rekod Rph Cuti Eprema Erph Youtube

Cara Rekod Rph Cuti Eprema Erph Youtube

Jika sebelum ini saya kongsikan cara memasukkan maklumat kehadiran ldp kumpulan melalui login suldp, di dalam entri saya akan kongsikan entri berikut : cara memasukkan maklumat kehadiran ldp luar (kkl) dan aktiviti ppb melalui login individu 1. pergi ke laman web spl kpm splkpm.moe.gov.my dan click bahagian aplikasi > modul individu. Jika sebelum ini saya kongsikan cara memasukkan maklumat kehadiran ldp kumpulan melalui login suldp, di dalam entri saya akan kongsikan entri berikut : cara memasukkan maklumat kehadiran ldp luar (kkl) dan aktiviti ppb melalui login individu 1. pergi ke laman web spl kpm splkpm.moe.gov.my dan click bahagian aplikasi > modul individu. Apakah plc, plc dalam splkpm, cara daftar plc dalam splkpm, cara mendaftar plc dalam splkpm, e splg spl kpm, spl kpm ladap, cara isi plc dalam splg, splkpm login modul individu, cara key in plc, spl kpm my.

Esplg Kpm Cara Guna Sistem Pengurusan Latihan Guru Splg Portal Malaysia

Esplg Kpm Cara Guna Sistem Pengurusan Latihan Guru Splg Portal Malaysia

Cara Rekod Kehadiran Peserta Di Splkpm

cara membuat qr code dan link untuk pendaftaran peserta dalam splkpm. memperolehi mata kredit. pengisian pembacaan buku di sistem splkpm #splkpm #ladap #buku. langkah langkah merekodkan aktiviti plc melalui splkpm. tutorial ini dalam proses kelulusan bpg kpm updated 24 09 2019 'published' atas tujuan berkenaan, mohon utk tidak digunakan lagi bagi tujuan rasmi. bahan pdpc seperti 1. video 2. modul 3. buletin 4. inovasi 5. penyelidikan 6. buku. susahlah nak kena masukkan nama peserta setiap kali habis bengkel. tak ada masalah jangan bimbang, jana je link atau qr code biar peserta daftar diri 如何使用qr code daftar ldp 在e spl kpm。 plc adalah aktiviti wajib yang dijalankan oleh semua guru. selain daripada membuat laporan, plc juga hendaklah didaftarkan dalam spl kpm. plc yang

Related image with cara rekod kehadiran peserta di splkpm

Related image with cara rekod kehadiran peserta di splkpm