Cara Rekod Bacaan Murid Mnggunakan Sistem Iq Nilam

Nilam 2021 Cara Rekod Data Bacaan Murid Dalam Sistem Iq Nilam Secara Online Edu Bestari

Nilam 2021 Cara Rekod Data Bacaan Murid Dalam Sistem Iq Nilam Secara Online Edu Bestari

Panduan versi flipbook : online.fliphtml5 ezojq eatb #p=18kredit : cikgu ahmad syadiduddin, gpb ict sk sri perani, kota tinggilink sistem iq nilam. Program nilam online (nadi ilmu amalan membaca) @ iq nilam. makluman untuk para ibu bapa, bermula tahun 2021 ini, semua murid akan mengisi data bacaan nilam masing masing ke dalam sistem iq nilam pada pautan berikut iqnilam.moe.gov.my. anak anak amat digalakkan membaca dalam tempoh pkp ini. Cara rekod bacaan nilam murid guna handphone & laptop. untuk merekod bacaan nilam anak anak, anda hanya perlu: klik iqnilam.moe.gov.my . log masuk dengan id delima yang dibekalkan oleh pihak sekolah. kemudian anda akan melihat borang maklumat bacaan murid akan dipaparkan pda skrin. isikan ruang dengan maklumat seperti maklumat bahan. Info. on feb 3, 2021. untuk makluman anda, sistem indeks kualiti nilam (iqnilam) telah dibina untuk memudahkan pihak sekolah terutama guru kelas gpm nilam untuk merekod bahan bacaan murid. kini, ibu bapa perlu ambil maklum bahawa bermula 1 februari 2021, bahan bacaan anak anak perlu diredkodkan sendiri di dalam sistem iq nilam secara online. Cara guna iq nilam: berikut merupakan cara log masuk sistem rekod bacaan murid: langkah 1: layari laman sesawang sistem iq nilam. langkah 2: log masuk menggunakan id delima. langkah 3: masukkan emel dan password yang dibekalkan oleh pihak sekolah. langkah 4: isi maklumat bahan bacaan. langkah 5: setelah selesai tekan butang simpan.

Iq Nilam Cara Rekod Bacaan Murid Guna Handphone Laptop

Iq Nilam Cara Rekod Bacaan Murid Guna Handphone Laptop

Makluman untuk para ibu bapa, bermula tahun 2021 ini, semua murid akan mengisi data bacaan nilam masing masing ke dalam sistem iq nilam pada pautan berikut iqnilam.moe.gov.my . anak anak amat digalakkan membaca dalam tempoh pkp ini. jadi, di sini kami ingin kongsikan cara mengisi data bacaan dalam iq nilam dengan mudah menggunakan. Sistem iq nilam adalah bertujuan untuk menggalakan amalan membaca dikalangan pelajar sekolah rendah dan meenengah. pelajar digalakan mengisi data dan maklumat bahan bacaan mereka menggunakan sistem tersebut. kami telah menyediakan panduan ringkas cara mengisi rekod iq nilam yang mudah dan berkesan. Program iq nilam online (nadi ilmu amalan membaca) @ iq nilam. makluman untuk para ibu bapa, bermula tahun 2021 ini, semua murid akan mengisi data bacaan nilam masing masing ke dalam sistem iq nilam pada pautan berikut iqnilam.moe.gov.my. baca juga: daftar prasekolah online 2022:eprasekolah kpm cara & tarikh penting.

Nilam 2021 Cara Rekod Data Bacaan Murid Dalam Sistem Iq Nilam Secara Online Edu Bestari

Nilam 2021 Cara Rekod Data Bacaan Murid Dalam Sistem Iq Nilam Secara Online Edu Bestari

Cara Rekod Bacaan Murid Dalam Sistem Iq Nilam Menggunakan Telefon Pintar

panduan versi flipbook : online.fliphtml5 ezojq eatb #p=18 kredit : cikgu ahmad syadiduddin, gpb ict sk sri cara merekod bacaan nilam (iq nilam) menggunakan id delima pada telefon pintar muat turun : 1. surat iq nilam kpm cara mengisi rekod bacaan dalam sistem iq nilam melalui komputer (panduan murid dan ibu bapa) link iq nilam video cara merekod bacaan nilam dalam sistem iq nilam disediakan untuk digunakan oleh murid murid dan pelajar pelajar langkah merekod bacaan nilam di dalam sistem iq nilam 1. layari pautan iqnilam.moe.gov.my ​ 2. cara merekod bacaan buku dan bukan buku ke dalam sistem iq nilam kpm menggunakan id delima pada komputer anda. langkah merekod bacaan nilam di dalam sistem iq nilam 1. layari pautan iqnilam.moe.gov.my 2. log masuk 5 langkah mudah bagi merekod bacaan murid dalam sistem iq nilam menggunakan telefon pintar. assalamualaikum murid murid hendaklah menonton panduan ini untuk mengisi rekod ke dalam sistem iq nilam. pastikan program nilam merupakan satu program yang menggalakkan pelajar untuk membaca. nilam membawa maksud 'nadi ilmu

Related image with cara rekod bacaan murid mnggunakan sistem iq nilam

Related image with cara rekod bacaan murid mnggunakan sistem iq nilam